Petitie gestart om termijnbetaling Go-Jongerenabonnement nog voor komend schooljaar te realiseren
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Petitie gestart om termijnbetaling Go-Jongerenabonnement nog voor komend schooljaar te realiseren
Laatste update: dinsdag 11 juni 2019 - 22:27 uurEr is in Almere een petitie gestart om het Go Jongerenabonnement van All Go nog voor komend schooljaar aan te passen. De petitie is al honderden keren ondertekend.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om het abonnement in termijnen te betalen, waardoor geïnteresseerden genoodzaakt zijn om voor een duurder alternatief te kiezen die wèl in termijnen kan worden betaald.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Met de petitie hoopt de initiatiefneemster dat het abonnement nog vóór komend schooljaar wordt aangepast. Eerder stelde raadslid Hassan Buyatui schriftelijke vragen aan het college van B&W waarna bleek dat het niet voor komend schooljaar geregeld zou kunnen worden.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.