Bouw van hotel in Almere Buiten van start
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Bouw van hotel in Almere Buiten van start
Laatste update: donderdag 20 juni 2019 - 11:04 uurDe werkzaamheden voor de bouw van het hotel in Almere Buiten zijn begonnen. Achter het station is gestart met het bouwrijp maken van de grond, waarna de bouwwerkzaamheden zullen plaatsvinden. 

De start zou al in april plaatsvinden, maar liep vertraging op. Naar verwachting is de bouw in de zomer van 2020 afgerond.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Plannen voor het bouwen van een bioscoop op het nabijgelegen parkeerterrein gingen niet door: nu wordt gekeken hoe de kavel wèl kan worden gebruikt waarbij de gemeente in gesprek is met verschillende vastgoedontwikkelaars.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.