Man mishandeld op Busplein in Almere Stad
Klik om te vergroten


Man mishandeld op Busplein in Almere StadGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 16 juli 2019 om 13:44 uur


Zondagavond is een man mishandeld op het Busplein in Almere Stad. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie vond de mishandeling plaats tussen 20.50 en 21.30 uur waarbij het slachtoffer op zijn mond werd geslagen door een man die vermoedelijk onder invloed van alcohol was. De verdachte heeft na de mishandeling ook nog tegen verschillende reclameborden geslagen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Er wordt gezocht naar een man met een Arabisch uiterlijk, tenger postuur en baardje. De man droeg een goudkleurige bril, zwarte pet en een donkere broek.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van procesnummer 2019210108.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.