Gevoelstemperatuur in Almere: 45 graden
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Gevoelstemperatuur in Almere: 45 gradenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 25 juli 2019 om 15:22 uur


De gevoelstemperatuur in Almere is donderdagmiddag om 15.15 uur gemeten op 45 graden. De normale temperatuur stond op dat moment op 37 graden.

Donderdag is de warmste dag van de week, waarbij ook het hitterecord is verbroken. Het vorige hitterecord werd afgelopen woensdag bereikt, waarmee het hitterecord uit 1944 werd verbroken.

Het blijft donderdag nog lang warm, ook de nacht naar vrijdag belooft een tropische nacht te worden doordat de temperatuur niet verder daalt dan 24 graden.

Weekend

Tekst gaat hieronder verder (info)

Ook vrijdag wordt nog een tropische dag, zo stijgt de temperatuur tot 36 graden. Het weekend wordt iets koeler, met temperaturen tot maximaal 25 graden.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.