Man (27) ernstig mishandeld in Almere Centrum
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto via Facebook


Man (27) ernstig mishandeld in Almere CentrumGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 05 augustus 2019 om 18:24 uur


In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 27-jarige man uit Hillegom ernstig mishandeld in het centrum van Almere Stad. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie liep de man vanaf het poolcentrum richting het station toen hij tussen 01.30 en 02.10 uur werd mishandeld op de Koetsierbaan. Hierbij raakte de man onder andere gewond aan zijn hoofd en werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep

De politie startte een onderzoek waarbij omstanders werden gehoord en camerabeelden werden bekeken. Het slachtoffer kan zich nog weinig herinneren van de mishandeling.

Volgens getuigen waren er twee mannen betrokken bij de mishandeling, beide verdachten hebben een blanke huidskleur. Eén van de mannen droeg een opvallende roze jas, een zwarte trainingsbroek en sneakers. Deze man had ook een zwart tasje die hij kruisling droeg. De ander droeg een zwarte jas met bontkraag en een zwarte broek.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.