Woensdag en donderdag geen treinverkeer vanaf Almere Centrum
Klik om te vergroten


Woensdag en donderdag geen treinverkeer vanaf Almere CentrumGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 14 augustus 2019 om 08:34 uur


Woensdag en donderdag rijden er als gevolg van werkzaamheden aan het spoor amper tot geen treinen vanaf station Almere Centrum. Dat meldt NS.

Volgens NS worden er NS-bussen ingezet tussen Flevoland en Amsterdam/Naarden-Bussum. Vanaf Almere Muziekwijk en Almere Poort vertrekken er deze dagen helemaal geen treinen. NS adviseert reizigers om voor vertrek de reisplanner te raadplegen omdat het reisadvies per dag kan verschillen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Vrijdag zal het treinverkeer weer langzaam op gang komen, zo verwacht NS. Uiteindelijk moeten de werkzaamheden aan het spoor op maandag 26 augustus zijn afgerond.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.