Burger King in Almere Stad geopend
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Burger King in Almere Stad geopendGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 14 augustus 2019 om 08:45 uur


Na vijf jaar afwezigheid heeft Almere weer een vestiging van Burger King: afgelopen dinsdag opende op het Forum in Almere Stad het 66e restaurant van de fastfoodketen.

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: "Het is altijd weer spannend om een nieuwe BURGER KING te openen. Gelukkig was ook deze opening weer een groot succes en hebben we hele leuke reacties van onze eerste gasten gekregen! We zijn ervan overtuigd we van dit restaurant een succes maken, voor zowel onze gasten als onze werknemers."

Tekst gaat hieronder verder (info)

Extra bijzonder is volgens Burger King de aanwezigheid van een 'Crown Café' in het restaurant waar koffie, cappuccino en ijskoffie wordt geserveerd. Het restaurant heeft plek voor zo'n 100 gasten.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.