Forever Young Festival geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Forever Young Festival geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoopGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zaterdag 17 augustus 2019 om 22:45 uur


Stichting Forever Young Festival heeft vanwege tegenvallende kaartuitgifte en daaraan gekoppelde dalende sponsorinkomsten moeten besluiten Forever Young Festival 2019 te annuleren.

Forever Young Festival heeft als doel eenzaamheid tegen te gaan onder ouderen. "Door ouderen samen te brengen en te laten genieten van muziek, theater, dans en nog vele andere activiteiten worden er contact gelegd en ontstaat er vriendschappen", vertelt Karin Schenk namens de organisatie.

Forever Young Festival is van mening dat het tegengaan van eenzaamheid begint bij een goed, groot en actief sociaal netwerk. In 2019 kan Forever Young Festival helaas niet in de vorm van een festival een bijdrage leveren aan de belangrijke strijd tegen eenzaamheid onder ouderen in Nederland.

"Teleurstelling is enorm"

Volgens Sietse Dugour (bestuursvoorzitter) is de teleurstelling voor het bestuur enorm.

"Wij hebben ons de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor Forever Young Festival. Wij hebben dat gedaan zonder financiële vergoeding met inzet van ons persoonlijke netwerk en eigen financiële middelen. Niet met als doel een evenementenorganisatie te bouwen maar vanuit onze compassie met kwetsbare ouderen en om daadwerkelijk wat bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen", aldus Dugour.

Mensen die al een kaartje hadden gekocht worden geïnformeerd over de annulering.

Tekst gaat hieronder verder (info)

 

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.