Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Forever Young Festival geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop

Forever Young Festival geannuleerd vanwege tegenvallende kaartverkoop

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Stichting Forever Young Festival heeft vanwege tegenvallende kaartuitgifte en daaraan gekoppelde dalende sponsorinkomsten moeten besluiten Forever Young Festival 2019 te annuleren.

Forever Young Festival heeft als doel eenzaamheid tegen te gaan onder ouderen. "Door ouderen samen te brengen en te laten genieten van muziek, theater, dans en nog vele andere activiteiten worden er contact gelegd en ontstaat er vriendschappen", vertelt Karin Schenk namens de organisatie.

Forever Young Festival is van mening dat het tegengaan van eenzaamheid begint bij een goed, groot en actief sociaal netwerk. In 2019 kan Forever Young Festival helaas niet in de vorm van een festival een bijdrage leveren aan de belangrijke strijd tegen eenzaamheid onder ouderen in Nederland.

"Teleurstelling is enorm"

Volgens Sietse Dugour (bestuursvoorzitter) is de teleurstelling voor het bestuur enorm.

"Wij hebben ons de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor Forever Young Festival. Wij hebben dat gedaan zonder financiële vergoeding met inzet van ons persoonlijke netwerk en eigen financiële middelen. Niet met als doel een evenementenorganisatie te bouwen maar vanuit onze compassie met kwetsbare ouderen en om daadwerkelijk wat bij te dragen in de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen", aldus Dugour.

Mensen die al een kaartje hadden gekocht worden geïnformeerd over de annulering.

 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 10.1 ℃
Voelt als 10.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 10.1 ℃ (01.39 uur)
Hoogst 11.8 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog