❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Postcode Loterij


Almeerders winnen 87.500 euro bij Postcode LoterijGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 20 september 2019 om 17:55 uur


Inwoners uit de Troikastraat in Danswijk zijn vrijdag verrast door de Postcode Loterij: vier deelnemers uit de straat mochten het bedrag van 87.500 euro verdelen.

De 66-jarige Hans wint 25.000 euro en reageert blij verrast: "Wat een leuk nieuws! Ik dacht: ‘ze komen een Postcode Loterij-fiets afleveren', maar toen kreeg ik een gouden envelop! Mijn kleinzoon hoopte erg dat opa Transformers, science-fiction speelgoedpoppen, had gewonnen. Die krijgt hij dus van mij cadeau. Voor onszelf laten we mooie zonwering op maat maken."

Ook de 67-jarige Adriaan is blij met zijn 12.500 euro: "We doen al 25 jaar mee, dit hadden we nooit verwacht! Hiervan gaan we leuke dingen doen met onze kinderen en kleinkinderen."

Tekst gaat hieronder verder (info)

De geldbedragen zijn onderdeel van de maandelijkse PostcodeStraatprijs. 

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.