❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Werkzaamheden 'nieuwe' Esplanade woensdag van startGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 01 oktober 2019 om 22:46 uur


De werkzaamheden aan de Esplanade in Almere Stad gaan woensdag van start: de gemeente heeft het voornemen om het plein een groene en aantrekkelijke plek te maken voor Almeerders en bezoekers van het Stadshart.

"Een plek waar bezoekers langers verblijven en waar de stad zich van haar mooiste kant laat zien. De gemeente en de centrumpartners hebben onder begeleiding van ontwerpbureau Plein06 gewerkt aan het nieuwe ontwerp. Dit ontwerp is in april dit jaar gepresenteerd. Nu is het tijd om de metamorfose te starten", vertelt een woordvoerder van de gemeente.

Evenementen

De aannemer zal in opdracht van de gemeente de 'nieuwe' Esplanade realiseren, naar verwachting zijn de werkzaamheden in september 2020 afgerond. Op dat moment is de Esplanade gereed om het WK Triatlon te laten plaatsvinden. Na de triatlon worden de werkzaamheden aan de waterzijde verricht.

Tekst gaat hieronder verder (info)

In het nieuwe ontwerp blijft het volgens de gemeente mogelijk om kleine, maar ook grote evenementen te organiseren.

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.