Winter Star Talentenjacht Tour: heb je talent? Geef je op!
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Winter Star Talentenjacht Tour: heb je talent? Geef je op!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 03 oktober 2019 om 17:19 uur


In Almere doen de twee horecagelegenheden Café Cheers en Café Het Steegje mee aan de Winter Star Talentenjacht Tour samen met vele andere horecagelegenheden in Nederland. Heb jij zangtalent? Geef je op!

De winnaar maakt kans op een groot prijzenpakket bestaande uit verschillende optredens door Nederland twv. 3750 euro, een singleopname en een artiestenreis naar La Carihuela (Spanje). Naast deze hoofdprijs zijn er voor andere kandidaten ook nog prijzen te winnen als singleopnames, een videoclip, fotoshoot inclusief visagie en professionele zanglessen.

De Winter Star Talentenjacht Tour heeft als doel netwerken, begeleiden in een gemoedelijke en gezellige sfeer met talentvolle kandidaten, een deskundige jury en diverse gastoptredens.

Bijwonen en aanmelden

Naast meedoen is het daarentegen ook leuk om de avonden zelf aanwezig te zijn als publiek: een avond vol muzikaal talent!

  • Op zaterdag 21 september en zaterdag 18 januari vinden vanaf 21.00 uur er rondes plaats bij Café Cheers in Almere Stad met de finale op zaterdag 16 mei.
  • Op zaterdag 19 oktober en 7 december vinden er vanaf 21.00 uur ook rondes plaats bij Café Het Steegje in Almere Buiten met de finale op zaterdag 11 april.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de talentenjacht? Dat kan via wintertalenten@gmail.com. De grote finale vindt uiteindelijk plaats in Rijswijk. Bekijk hier de flyer.

Video: Talent Davey de Wit ging eerder door naar de finale in zijn woonplaats.

Tekst gaat hieronder verder (info)

[Ad] Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic? Gebruik de kortingcode ALMERE23 - Boodschappen bij je thuis bezorgd vanaf 25 euro! Klik hier om Picnic te downloaden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.