Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Winter Star Talentenjacht Tour: heb je talent? Geef je op!

Winter Star Talentenjacht Tour: heb je talent? Geef je op!

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

In Almere doen de twee horecagelegenheden Café Cheers en Café Het Steegje mee aan de Winter Star Talentenjacht Tour samen met vele andere horecagelegenheden in Nederland. Heb jij zangtalent? Geef je op!

De winnaar maakt kans op een groot prijzenpakket bestaande uit verschillende optredens door Nederland twv. 3750 euro, een singleopname en een artiestenreis naar La Carihuela (Spanje). Naast deze hoofdprijs zijn er voor andere kandidaten ook nog prijzen te winnen als singleopnames, een videoclip, fotoshoot inclusief visagie en professionele zanglessen.

De Winter Star Talentenjacht Tour heeft als doel netwerken, begeleiden in een gemoedelijke en gezellige sfeer met talentvolle kandidaten, een deskundige jury en diverse gastoptredens.

Bijwonen en aanmelden

Naast meedoen is het daarentegen ook leuk om de avonden zelf aanwezig te zijn als publiek: een avond vol muzikaal talent!

  • Op zaterdag 21 september en zaterdag 18 januari vinden vanaf 21.00 uur er rondes plaats bij Café Cheers in Almere Stad met de finale op zaterdag 16 mei.
  • Op zaterdag 19 oktober en 7 december vinden er vanaf 21.00 uur ook rondes plaats bij Café Het Steegje in Almere Buiten met de finale op zaterdag 11 april.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de talentenjacht? Dat kan via wintertalenten@gmail.com. De grote finale vindt uiteindelijk plaats in Rijswijk. Bekijk hier de flyer.

Video: Talent Davey de Wit ging eerder door naar de finale in zijn woonplaats.


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)