❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Winactie: 2x4 kaarten voor een rondleiding op DE Pakjesboot12!Geplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 05 november 2019 om 19:36 uur


Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op de Pakjesboot12, dé echte Pakjesboot12 van Sinterklaas? Dat kan! Almere Nieuws geeft 2x4 kaarten weg.

Op zaterdag 16 november zet de Sint voet aan wal tijdens de landelijke intocht waarna de Pakjesboot12 langs verschillende steden vaart en bezoekers een kijkje kunnen nemen als onderdeel van de Pakjesbootdagen. Heb jij altijd al eens willen kijken wat er zich allemaal aan boord van Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu je kans en kom één van deze dagen aan boord.

Zo ligt de boot op donderdag 28 en vrijdag 29 november in de Havenkom van Almere Haven. Kun je deze dagen niet? Dan kun je eventueel op donderdag 21 of vrijdag 22 november een kijkje nemen wanneer de boot in Weesp ligt.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Vier toegangskaarten winnen voor de rondleiding in Almere? Doe dan mee met de winactie door hier te klikken. Winnaars worden automatisch op de hoogte gesteld.

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.