Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Winactie: 2x4 kaarten voor een rondleiding op DE Pakjesboot12!

Winactie: 2x4 kaarten voor een rondleiding op DE Pakjesboot12!

Mis geen aanbiedingen meer in Almere!
Via de Reclamefolder-app ontvang je wekelijks een nieuw overzicht van alle aanbiedingen bij winkels in de stad.

Informatie

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen op de Pakjesboot12, dé echte Pakjesboot12 van Sinterklaas? Dat kan! Almere Nieuws geeft 2x4 kaarten weg.

Op zaterdag 16 november zet de Sint voet aan wal tijdens de landelijke intocht waarna de Pakjesboot12 langs verschillende steden vaart en bezoekers een kijkje kunnen nemen als onderdeel van de Pakjesbootdagen. Heb jij altijd al eens willen kijken wat er zich allemaal aan boord van Pakjesboot 12 afspeelt? Grijp dan nu je kans en kom één van deze dagen aan boord.

Zo ligt de boot op donderdag 28 en vrijdag 29 november in de Havenkom van Almere Haven. Kun je deze dagen niet? Dan kun je eventueel op donderdag 21 of vrijdag 22 november een kijkje nemen wanneer de boot in Weesp ligt.

Vier toegangskaarten winnen voor de rondleiding in Almere? Doe dan mee met de winactie door hier te klikken. Winnaars worden automatisch op de hoogte gesteld.


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 31.141
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 16.0 ℃
Voelt als 13.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 13.1 ℃ (06.19 uur)
Hoogst 16.0 ℃ (10.10 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog