❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerse schrijver Gilbert Keyzer komt met verhalenbundel 'Door vijanden omgeven'Geplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 06 november 2019 om 11:51 uur


Deze week is de verhalenbundel van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer verschenen. De bundel draagt de titel 'Door vijanden omgeven'. 

De verhalenbundel volgt na de publicatie 'Almeerse zomer' waarvan het verhaal zich afspeelt in Almere. Volgens de Almeerse auteur bevat de nieuwe verhalenbundel in totaal 15 korte verhalen. "Verhalen vol spanning, humor, liefde en absurditeiten. Hier en daar ook wat duistere nuances", aldus Keyzer.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Het boek is verkrijgbaar via onder meer Bol.com.

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.