Sinterklaasintocht: koud maar droog
Klik om te vergroten


Sinterklaasintocht: koud maar droogGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 15 november 2019 om 21:31 uur


De intocht van Sinterklaas die zaterdag zal plaatsvinden, verloopt naar verwachting koud maar droog.

De temperatuur zal zaterdag niet hoger uit komen dan slechts 11 graden, wat zal aanvoelen als 2 graden. Naast bewolking is er ook kans op af en toe zon.

Intocht

Zaterdag zal Sinterklaas rond het middaguur samen met zijn Roetveegpieten voet aan wal zetten in de Havenkom van Almere Haven waar hij zal worden ontvangen door burgemeester Weerwind. Het voorprogramma begint al om 10.30 uur.

Tekst gaat hieronder verder (info)

In de middag, vanaf 14.45 uur, bezoekt de goedheiligman Almere Centrum via een parade vanaf de Esplanade tot aan het Stationsplein.

[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.