Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Sinterklaasintocht: koud maar droog

Sinterklaasintocht: koud maar droog

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De intocht van Sinterklaas die zaterdag zal plaatsvinden, verloopt naar verwachting koud maar droog.

De temperatuur zal zaterdag niet hoger uit komen dan slechts 11 graden, wat zal aanvoelen als 2 graden. Naast bewolking is er ook kans op af en toe zon.

Intocht

Zaterdag zal Sinterklaas rond het middaguur samen met zijn Roetveegpieten voet aan wal zetten in de Havenkom van Almere Haven waar hij zal worden ontvangen door burgemeester Weerwind. Het voorprogramma begint al om 10.30 uur.

In de middag, vanaf 14.45 uur, bezoekt de goedheiligman Almere Centrum via een parade vanaf de Esplanade tot aan het Stationsplein.


[Ad] Kom je ook naar VlogPiet's Sinterklaasbingo XL op zaterdag 30 november? Nog zo'n 20 kaarten beschikbaar! Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als -0.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)