Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Koninklijke onderscheiding voor Henk Mathlener

Foto door Fotografie Feenstra

Koninklijke onderscheiding voor Henk Mathlener

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Almeerder Henk Mathlener heeft afgelopen weekend uit handen van loco-burgemeester Julius Lindenbergh een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Hij kreeg die onderscheiding vanwege zijn jarenlange belangeloze inzet voor de Stichting Recreatief Zaalvoetbal Almere (SRZA) en voor KWF Kankerbestrijding.

De Koninklijke onderscheiding werd bij de Almeerder opgespeld tijdens de viering van het veertigjarig jubileum van de SRZA, hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje - Nassau.

Mathlener heeft zich ruim 38 jaar verdienstelijk gemaakt in diverse functies bij de SRZA. Dat varieerde van de aansturing van de vrijwillligers tot de organisatie van de competitie. Loco-burgemeester Lindenbergh: "Ik laat even bezinken hoe dat is, 38 jaar lang, dag in dag uit, belangeloze inzet voor het sportplezier van ruim 2200 Almeerse zaalvoetballers, 180 teams. Een enorme verdienste."

Daarnaast maakt Mathlener zich al vele jaren verdienstelijk als collectant voor KWF Kankerbestrijding. 


[Ad] Kapsalon Bibob in Almere Buiten - mogen wij jouw haar laten stralen voor de feestdagen? Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)