Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Maaltijdbezorger beroofd in Tussen de Vaarten

Maaltijdbezorger beroofd in Tussen de Vaarten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Donderdagavond (Sinterklaasavond) werd een maaltijdbezorger beroofd aan de Cézannestraat in Tussen de Vaarten-Zuid. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie reed de 16-jarige bezorger rond 18.30 uur terug naar het restaurant na het afleveren van zijn bestellingen, toen hij ter hoogte van het Skatepark onder de Hagevoortdreef werd tegengehouden door een jongen die de maaltijdbezorger iets wilde vragen. Vervolgens zag het slachtoffer vanuit zijn ooghoek twee andere jongens opduiken waarna hij onder bedreiging van een groot mes werd beroofd van zijn smartphone en draadloze oordopjes.

Het drietal is vervolgens weggerend in de richting van het Matissepad.

Signalementen

De politie is op zoek naar de drie verdachten.

  • De eerste verdachte is vermoedelijk tussen de 14 en 17 jaar oud, erg klein (circa 1.60 meter) en heeft een mollig uiterlijk en vol gezicht. Hij heeft een licht getinte huidskleur en had zwart kort haar. Hij droeg een grijs-zwarte winterjas.
  • De tweede verdachte is vermoedelijk tussen de 14 en 17 jaar oud (maar leek ouder) en is circa 1.80 tot 1.90 meter lang. Hij heeft een donker getinte huidskleur en droeg een donkergekleurde winterjas met capuchon.
  • Van de derde verdachte is geen signalement bekend.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil jij vijf euro korting op je eerste bestelling bij online supermarkt Picnic? - Klik hier voor meer informatie..


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 4.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)