Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Winterparade in Almere Centrum

Winterparade in Almere Centrum

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Op zaterdag 21 december vindt in Almere Centrum de Winterparade plaats! Deze dag kun je genieten van het Midwinterfeest met vuur en ijsspektakel.

Zo zijn er vanaf 12.00 uur icecarvingen, een meet and greet met Olaf en Elsa van Frozen, een workshop vuurdraken maken en nog veel meer!

Maan

Om 18.30 uur komen beide werelden samen in de spetterende Winterparade: een spectaculaire mix van vuur, muziek, acrobatiek en schitterende kostuums. Er zijn Vuurmeesters, Vuurdraken en heel veel lichtjes aanwezig! De bijzondere vuurinstallaties van deze vuurkunstenaars maken van deze parade een èchte must-see!

De parade zal worden afgesloten met een swingend optreden van zangeres Maan op het Forum. Ook zijn de winkels op deze zaterdag geopend tot 20.00 uur in plaats van tot 17.00 uur.


[Ad] Kom je ook naar onze Kerstbingo op zondag 22 december? Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.3 ℃
Voelt als 6.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.3 ℃ (12.25 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)