Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Conciërge van het jaar-verkiezing weer van start

Conciërge van het jaar-verkiezing weer van start

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Wie mag zich de Conciërge van het jaar 2019 noemen? D66 Almere organiseert jaarlijks de verkiezing om extra aandacht te geven aan deze groep medewerkers van scholen - er kan weer worden genomineerd!

"Deze verkiezing is ieder jaar weer een feest. Niet alleen door de vele mails, met soms ontroerende verhalen van kinderen, die we ontvangen maar vooral ook de uitreiking van de inmiddels beroemde beker op de school zelf", zegt Sven van der Burg, raadslid van D66.

D66 Almere organiseert de verkiezingen voor de zevende keer. Eerdere winnaars van deze eervolle titel zijn Roland Niels van De Bombardon (2018), Heiko van de Wal van Sterrenschool de Ruimte (2017), John Hinten van de Vrije School Raphael (2016), Ed van Beek van de basisschool Aurora (2015), Ron, Bertus en Simon van Stad College (2014) en Dragan Ziza van de KBS 't Zonnewiel (2013).

Omdat niet iedere school een conciërge heeft is het ook mogelijk om de vrijwilliger, ouder of docent te nomineren die deze werkzaamheden op zich heeft genomen. De prijs wordt uigereikt op vrijdag 7 februari 2018.

Nomineren is mogelijk tot donderdag 23 januari door een e-mail te sturen aan D66 (concierge@d66almere.nl).


[Ad] Kapsalon Bibob in Almere Buiten - mogen wij jouw haar laten stralen voor de feestdagen? Klik hier voor meer informatie.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 4.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (00.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)