Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Vorig jaar 90 gevallen van (poging) inbraak geregistreerd in Almere

Vorig jaar 90 gevallen van (poging) inbraak geregistreerd in Almere

In 2019 zijn er 90 gevallen van (poging tot) inbraak geregistreerd bij de politie. De cijfers zijn afkomstig van de politie.

Van de 90 registraties waren er volgens de politie 36 een poging tot inbraak en in 54 gevallen ging het om een daadwerkelijke inbraak. In de Filmwijk zijn de meeste registraties gemaakt bij de politie: daar werden 20 gevallen van (poging tot) inbraak geregistreerd.

In de Eilandenbuurt, Seizoenenbuurt, Molenbuurt, Landgoederenbuurt, Faunabuurt, Verzetswijk, Danswijk, Stedenwijk en Overgooi zijn vorig jaar helemaal geen (poging tot) inbraken geregistreerd bij de politie.


[Ad] Psst, vanavond geen zin om te koken maar om eten te laten bezorgen? Klik dan hier.. Eet smakelijk!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.0 ℃
Voelt als 1.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog