Verbindt je met ons!

Deals via Almere Nieuws

Samen met onze partners hebben wij een aantal deals beschikbaar welke mogelijk interessant zijn voor jou als lezer! Klik op 'meer informatie' om doorgeschakeld te worden naar onze partner.

- Philips Hue slimme verlichting Startpakket t.w.v. €304,75 bij Energiecadeau XL

Aangeboden door Vattenfall

Meer informatie


- 10% korting op nieuwe abonnementen bij Denksport - natuurlijk ook losse uitgaven verkrijgbaar!

Aangeboden door Denksport

Meer informatie


- De beste hotels, de beste deals!

Aangeboden door Hotels.nl

Meer informatie


- Sluit nu jouw reisverzekering af via OHRA: ga goed voorbereid op reis! -

Aangeboden door OHRA

Meer informatie


- Alle aanbiedingen in 1 app!

Aangeboden door Reclamefolder

Meer informatie


- De beste Sim Only Deals speciaal voor jou, je kunt zelf samenstellen!

Aangeboden door Simpel

Meer informatie


- 10% korting op je nieuwe bril bij Charlie Temple!

Aangeboden door Charlie Temple

Meer informatie


- Een uniek assortiment in de winkels van RataPlan!

Aangeboden door RataPlan

Meer informatie


- Vijf euro korting op je eerste bestelling bij Picnic!

Aangeboden door Picnic

Meer informatie

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere.

Concessiemanager Chris Hogeveen stond voor één dag zijn plekje af via het JINC-programma 'Baas van Morgen' - een initiatief om jongeren een kans te geven op een goede start op de arbeidsmarkt.

Op het lijf geschreven

Bij aankomst op de vestiging in Almere Haven werd Jimmy als nieuwe baas van harte welkom geheten. Nadat hij zijn collega’s had leren kennen via een rondleiding kon hij direct aan de bak. Als een echte baas leidde hij namelijk het managementoverleg die dag.

Ook had allGo hem gevraagd zich te verdiepen in de techniek in de bussen. Een opdracht die Jimmy op het lijf geschreven was. Als leerling van de VMBO TL opleiding heeft hij namelijk veel interesse in de techniek van voertuigen. Dat werd zichtbaar toen hij een met een buschauffeur op pad ging.

Onderweg meldde zelfs de media zich voor Jimmy. Als een ware professional stond hij hen op camera te woord. De dag werd afgesloten in het Yanmar stadion van voetbalclub Almere City FC. Vele nieuwe bazen en organisaties, die deelnamen aan het JINC-programma Baas van Morgen, kwamen hier bijeen om hun ervaringen met elkaar te delen.

Geen twijfel

Voor concessiemanager Chris Hogeveen was het niet de eerste keer dat hij deelnam aan het initiatief. Twee jaar geleden stond hij zijn functie ook voor één dag af aan een leerling via het JINC-programma. Toen hij dit jaar benadert werd twijfelde hij dan ook geen moment om weer deel te nemen.

"Deze bliksemstage geeft kinderen een extra zetje in de rug om hun talenten te ontplooien. De jongeren leggen waardevolle contacten in het bedrijfsleven en ervaren van dichtbij hoe een bedrijf werkt. Dat geeft hen niet alleen inzicht, maar het geeft ook een enorme boost in hun zelfvertrouwen. Dat wij hier als bedrijf voor één dag op deze leuke manier aan kunnen bijdragen is geweldig", vertelt Hogeveen.

Over de Baas van Morgen

Baas van morgen is een initiatief van non-profitorganisatie JINC. De organisatie strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren en vestigen aandacht op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd.

Afgelopen donderdag namen zo’n 350 kinderen het bedrijfsleven van Nederland over in de Baas van Morgen. 


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


26-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.
Actuele artikelen

Ben jij de 4.871
e
volger?

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.1 ℃
Voelt als 12.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 11.8 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 12.7 ℃ (00.48 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog