Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Steiger Festival bij bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven

Afbeelding: aangeleverd

Steiger Festival bij bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven

Afgelopen maandag startte de week van de circulaire economie 2020. In het kader van deze week wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari het Steiger Festival georganiseerd in Almere!

Het festival zal plaatsvinden op bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven waar een grote tent zal worden neergezet: in deze tent komen 30 standjes te staan die zullen worden bezet door diverse ondernemers. Vanaf de tent rijdt er een elektrisch treintje die langs de zeven circulaire hotspots van het bedrijventerrein gaat. Het publiek kan met een stempelkaartje bij alle circulaire hotspots een stempel halen.

Op vrijdag duurt het festival van 13.00 tot 19.00 uur. Je kunt deze dag onder andere een modeshow bijwonen, genieten van gezellige muziek of met het hop-on-hop-off treintje langs alle hotspots. Op zaterdag duurt het festival van 10.00 tot 18.00 uur en zijn er ook diverse modeshows, onder meer van Broke Ass Millionaires. Uiteraard is er ook muziek en kun je mee met het treintje!

RataPlan

RataPlan Almere Haven is één van de zeven circulaire hotspots op De Steiger. Op de zaterdag zullen bij RataPlan dan ook verschillende leuke activiteiten plaatsvinden! Zo kun je deze dag genieten van gezellige muziek, een rondleiding en worden er gedurende de dag hapjes en drankjes geserveerd.

De rondleiding start om 11.00 en 15.00 uur, deze zal ongeveer 15 minuten duren. Tijdens de rondleiding wordt je meegenomen van het moment dat de goederen binnenkomen bij RataPlan tot het moment dat de goederen uiteindelijk in de winkel staan.

Prijsvraag

Op de zaterdag organiseert RataPlan ook een leuke prijsvraag waarbij deelnemers kans kunnen maken op één van de drie cadeaubonnen twv. 20 euro. Meedoen? Kom dan op de zaterdag naar RataPlan in Almere Haven. Via social media worden de winnaars uiteindelijk bekend gemaakt.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 10.135
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

#HeelHollandPuzzelt

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 3

door Ebru UmarDo 02 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 2

door Ebru UmarWo 01 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 1

door Ebru UmarDi 31 maart 2020

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog