1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Steiger Festival bij bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven

Entertainment De Steiger

Afbeelding: aangeleverd


Afgelopen maandag startte de week van de circulaire economie 2020. In het kader van deze week wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari het Steiger Festival georganiseerd in Almere!

Het festival zal plaatsvinden op bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven waar een grote tent zal worden neergezet: in deze tent komen 30 standjes te staan die zullen worden bezet door diverse ondernemers. Vanaf de tent rijdt er een elektrisch treintje die langs de zeven circulaire hotspots van het bedrijventerrein gaat. Het publiek kan met een stempelkaartje bij alle circulaire hotspots een stempel halen.

Op vrijdag duurt het festival van 13.00 tot 19.00 uur. Je kunt deze dag onder andere een modeshow bijwonen, genieten van gezellige muziek of met het hop-on-hop-off treintje langs alle hotspots. Op zaterdag duurt het festival van 10.00 tot 18.00 uur en zijn er ook diverse modeshows, onder meer van Broke Ass Millionaires. Uiteraard is er ook muziek en kun je mee met het treintje!

RataPlan

RataPlan Almere Haven is één van de zeven circulaire hotspots op De Steiger. Op de zaterdag zullen bij RataPlan dan ook verschillende leuke activiteiten plaatsvinden! Zo kun je deze dag genieten van gezellige muziek, een rondleiding en worden er gedurende de dag hapjes en drankjes geserveerd.

De rondleiding start om 11.00 en 15.00 uur, deze zal ongeveer 15 minuten duren. Tijdens de rondleiding wordt je meegenomen van het moment dat de goederen binnenkomen bij RataPlan tot het moment dat de goederen uiteindelijk in de winkel staan.

Prijsvraag

Op de zaterdag organiseert RataPlan ook een leuke prijsvraag waarbij deelnemers kans kunnen maken op één van de drie cadeaubonnen twv. 20 euro. Meedoen? Kom dan op de zaterdag naar RataPlan in Almere Haven. Via social media worden de winnaars uiteindelijk bekend gemaakt.


Tags bij dit artikel: De Steiger

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Steiger of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.7 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 8,6 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only