Afgelopen maandag startte de week van de circulaire economie 2020. In het kader van deze week wordt op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari het Steiger Festival georganiseerd in Almere!

Het festival zal plaatsvinden op bedrijventerrein De Steiger in Almere Haven waar een grote tent zal worden neergezet: in deze tent komen 30 standjes te staan die zullen worden bezet door diverse ondernemers. Vanaf de tent rijdt er een elektrisch treintje die langs de zeven circulaire hotspots van het bedrijventerrein gaat. Het publiek kan met een stempelkaartje bij alle circulaire hotspots een stempel halen.

Op vrijdag duurt het festival van 13.00 tot 19.00 uur. Je kunt deze dag onder andere een modeshow bijwonen, genieten van gezellige muziek of met het hop-on-hop-off treintje langs alle hotspots. Op zaterdag duurt het festival van 10.00 tot 18.00 uur en zijn er ook diverse modeshows, onder meer van Broke Ass Millionaires. Uiteraard is er ook muziek en kun je mee met het treintje!

RataPlan

RataPlan Almere Haven is één van de zeven circulaire hotspots op De Steiger. Op de zaterdag zullen bij RataPlan dan ook verschillende leuke activiteiten plaatsvinden! Zo kun je deze dag genieten van gezellige muziek, een rondleiding en worden er gedurende de dag hapjes en drankjes geserveerd.

De rondleiding start om 11.00 en 15.00 uur, deze zal ongeveer 15 minuten duren. Tijdens de rondleiding wordt je meegenomen van het moment dat de goederen binnenkomen bij RataPlan tot het moment dat de goederen uiteindelijk in de winkel staan.

Prijsvraag

Op de zaterdag organiseert RataPlan ook een leuke prijsvraag waarbij deelnemers kans kunnen maken op één van de drie cadeaubonnen twv. 20 euro. Meedoen? Kom dan op de zaterdag naar RataPlan in Almere Haven. Via social media worden de winnaars uiteindelijk bekend gemaakt.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432