Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Inschrijvingen voor Almere City Run weer geopend

Afbeelding: aangeleverd

Inschrijvingen voor Almere City Run weer geopend

De inschrijvingen voor de Almere City Run zijn weer geopend. Het evenement wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

"Voortbordurend op de sfeervolle jubileumeditie van vorig jaar verwelkomen wij naast de vertrouwde afstanden dit jaar één nieuwe afstand speciaal voor scholieren, de 2 Engelse Mijl", vertelt Remco Bruijns namens de organisatie.

De Engelse Mijl heeft de afstanden 10 Engelse Mijl (16,1 km), 10 km, 4 Engelse Mijl (6,4 km), 2 Engelse Mijl voor scholieren (3,2km) en de Almere Kids Run over 1 Engelse Mijl (1,6km) voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar. Bedrijven kunnen deelnemen met teams aan de 10 Engelse Mijl, 10 km en 4 Engelse Mijl.

Stadhuisplein

Samen met het vernieuwde programma kent het evenement een aantal nieuwe parcoursen. Het Stadhuisplein is, tijdens de 11e editie, hét kloppend hart van de Almere City Run. Op het Stadhuisplein finishen op 14 juni alle afstanden, ook de start van de 1 EM en de 2 EM zullen hier plaatsvinden.

De 10 EM, 10 KM en de 4 EM zullen vanuit het Lumièrepark starten zodat elke afstand niet alleen een bijzondere ronde Weerwater rent, maar ook de sfeer van de binnenstad ervaart.

De organisatie adviseert een ieder die zich wil inschrijven, niet al te lang te wachten omdat de Almere City Run vorig jaar compleet uitverkocht was.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 10.135
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

#HeelHollandPuzzelt

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 3

door Ebru UmarDo 02 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 2

door Ebru UmarWo 01 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 1

door Ebru UmarDi 31 maart 2020

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 13.3 ℃
Voelt als 10.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 12.3 ℃ (00.02 uur)
Hoogst 13.3 ℃ (00.49 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog