Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Drie en halfuur op verkenning in een Daf: "Van de Oostvaardersplassen tot een route langs 't Gooi"

Foto: aangeleverd

Drie en halfuur op verkenning in een Daf: "Van de Oostvaardersplassen tot een route langs 't Gooi"

Met de lente in het vooruitzicht richt het Almeerse bedrijf Dafjerijden zich weer volop op het organiseren van ritten door Almere, maar ook door de rest van Nederland. Tijdens de activiteit zijn de deelnemers zo'n drie en halfuur op verkenning in hun daf via de door hen gekozen route. 

Het Almeerse bedrijf startte twee jaar geleden met het aanbieden van verschillende arrangementen in- en rondom Almere. Bij de arrangementen kan uit verschillende routes worden gekozen, zoals een route door de Oostvaardersplassen of via 't Gooi.

Dafjerijden beschikt over circa vijfentwintig rijdbare dafjes waardoor er groepen tot 100 personen tegelijk kunnen rijden. Arrangementen zijn daarmee uit te breiden met een lunch vooraf of na afloop een diner en zelfs een barbecue.

Ook voor een route op maat kan men terecht bij Dafjerijden, naast in- en rondom Almere is het ook mogelijk om elders in Nederland een route te starten: dankzij een trailer kan het bedrijf tot acht dafjes tegelijk vervoeren.

Van groepsuitjes tot bedrijfsuitjes

Dafjerijden biedt hun diensten aan voor personen die er in hun eentje op uit willen trekken, maar ook voor groepsuitjes waarbij er verschillende teambuildingsactiviteiten klaar staan langs de route.

Ook biedt het bedrijf inmiddels hun diensten aan voor bedrijfsuitjes. De winnaar van het uitje ontvangt tevens de enige echte daf-bokaal.

Meer informatie is te vinden op de website van Dafjerijden.


[Ad] Op de hoogte blijven van entertainment nieuws, uitgaan, amusement, restaurants en de Almeerse agenda? Volg dan BeleefAlmere op Facebook!


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 10.135
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

#HeelHollandPuzzelt

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 3

door Ebru UmarDo 02 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 2

door Ebru UmarWo 01 april 2020

Video

#HeelHollandPuzzelt - Video 1

door Ebru UmarDi 31 maart 2020

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 13.2 ℃
Voelt als 10.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 12.3 ℃ (00.02 uur)
Hoogst 13.2 ℃ (00.39 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog