Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Politiek en gemeente

Opvanglocatie voor Coronapatiënten in Almere gerealiseerd

Impressiefoto

Opvanglocatie voor Coronapatiënten in Almere gerealiseerd

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Voormalig gezondheidscentrum Perspectief in Tussen de Vaarten zal vanaf komende maandag dienst doen als opvang voor Coronapatiënten. Dat meldt Zorggroep Almere.

De zorg zal worden geleverd door huisartsen en de wijkverpleging van Zorggroep Almere. "Perspectief is volledig ingericht om zorg te kunnen bieden aan coronapatiënten die te ziek zijn om thuis te kunnen blijven maar die niet urgent genoeg zijn om opgenomen te kunnen worden in het ziekenhuis", aldus een woordvoerder.

Op dit moment kunnen deze patiënten nog niet in Almere terecht, maar wordt men doorgestuurd naar bijvoorbeeld Lelystad. Het gebouw is de afgelopen periode gereed gemaakt om 12 patiënten met corona op te kunnen vangen en te verzorgen.


[Ad] Shop nu alles uit de nieuwste collectie met -20% korting tijdens het Glamorous Weekend! Klik hier voor meer informatie


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.4 ℃
Voelt als 11.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 11.8 ℃ (00.02 uur)
Hoogst 12.4 ℃ (02.09 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog