De Almere City Run gaat niet door. Dat heeft de organisatie besloten nadat de ontwikkelingen rondom het Coronavirus te onzeker zijn.

De Almere City Run zou dit jaar worden gehouden op zondag 14 juni. De organisatie is nog in overleg met de gemeente om het sportevenement mogelijk in het najaar te organiseren.

"De gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat bij ons op de eerste plaats. De ontwikkelingen rondom het Coronavirus blijven uiterst onzeker en daarom hebben we helaas moeten besluiten om de Almere City Run niet op de geplande datum doorgang te laten vinden", aldus de organisatie in een verklaring.

Deelnemers die zich al hadden ingeschreven, zijn op de hoogte gebracht.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360