Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De VMCA, de Almeerse organisatie voor mantelzorg, heeft in totaal 600 mondkapjes ontvangen zodat de aangesloten vrijwilligers zoveel mogelijk hun werk kunnen blijven doen. De mondkapjes zijn gemaakt door in totaal 30 naaisters en 20 overige vrijwilligers.

De VMCA is ontzettend blij met de mondkapjes. Jolien Hoek, directeur van de VMCA: “Wij zijn aan het onderzoeken hoe onze vrijwilligers op termijn weer aan de slag kunnen en hebben voor hen handgel en handschoenen beschikbaar. De mondkapjes zijn daar een hele mooie aanvulling op. Wij doen er alles aan om onze vrijwilligers zo veilig mogelijk te laten werken wanneer zij op termijn weer mensen gaan bezoeken en begeleiden”.

De mondkapjes bieden geen bescherming tegen corona, maar zorgen ervoor dat mensen die mogelijk ongemerkt het coronavirus bij zich dragen minder snel anderen besmettenwanneer zij persoonlijk contact met mensen hebben.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432