Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Coronacrisis: "Twee derde van horeca zal deuren per 1 juli sluiten"

Coronacrisis: "Twee derde van horeca zal deuren per 1 juli sluiten"

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Wanneer het kabinet niet ingrijpt, zal twee derde van de horeca in Nederland, dus ook in Almere, het financieel niet redden en zouden zij de deuren per 1 juli moeten sluiten. Dat verwacht de Koninklijke Horeca Bond (KHB). 

De KHB maakt zich ernstig zorgen over de economische impact van het coronavirus op de horecabranche. Uit onderzoek door de KHB, denkt dat een derde van 5000 horecaondernemers het nog maximaal twee tot drie maanden vol te kunnen houden. De KHB verwacht op basis hiervan dat dit uiteindelijk zal leiden tot sluiting van twee derde van de horeca.

De KHN roept de overheid op om met nieuwe steunmaatregelen te komen zodat getroffen horecaondernemers financieel worden gesteund. Of een eventueel nieuw steunpakket op tijd komt is de vraag: wel heeft de KHN een voorstel ingediend wat integraal overgenomen kan worden om een faillissementsgolf binnen de horecasector tegen te gaan.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.3 ℃
Voelt als 10.8 ℃
Gemiddeld
Laagst 11.8 ℃ (00.02 uur)
Hoogst 12.4 ℃ (02.09 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog