Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Terrassen weer open vanaf maandag 1 juni

Terrassen weer open vanaf maandag 1 juni

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

Alhoewel het advies blijft om zoveel mogelijk de drukte te vermijden, zullen op maandag 1 juni de terrassen weer openen. Die dag is het voor de horeca vanaf 12.00 uur toegestaan om weer gasten te mogen ontvangen.

De anderhalvemeter-regel zal gelden voor een ieder die niet tot hetzelfde huishouden behoort. Voor de terrassen geldt tevens dat reserveren niet verplicht is. Wil je echter binnen zitten? Dan zul je wèl een plekje moeten reserveren.

Meer regels voor 'binnen'

Naast het reserveren van een plekje binnen in de horecagelegenheid, zal het personeel bij entree moeten vragen of de gasten coronagerelateerde klachten hebben. 

Ook mogen er exclusief het personeel slechts 30 gasten in de ruimte aanwezig zijn. Voor personen uit hetzelfde huishouden geldt geen anderhalvemeter-regel, voor anderen (zoals vrienden of collega's) wel.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.308
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.2 ℃
Voelt als 11.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 11.8 ℃ (00.02 uur)
Hoogst 12.4 ℃ (02.09 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog