De succesformule van Poké Perfect blijft op volle toeren doordraaien. deze week opent het familiebedrijf - dat gespecialiseerd is in gezonde maaltijden - een nieuwe locatie in Almere Stad. Op nummer 54 op de Grote Markt zullen de kleurrijke poké bowls de inwoners van Almere voor zich winnen en het plein opfleuren.   

Sinds de opening van de eerste Poké Perfect locatie aan de Amsterdamse Prinsengracht wist het healthy food concept al snel een grote fan base op te bouwen. Genoeg redenen om uit te breiden dus. Vandaag de dag telt het concept maar liefst zeven vestigingen, waaronder vijf in Amsterdam, één in Utrecht en de laatst geopende in Den Bosch. En daar komt dus nu een achtste bij. "Poké Perfect brengt al mijn passies samen: gezond en vers eten, en als ondernemer deel uitmaken van een mooi, duurzaam concept. De laatste hand wordt nu gelegd aan de locatie en ik kijk er enorm naar uit om de lekkere bowls en sushiritto's te kunnen introduceren in Almere!" aldus franchisenemer Sofia Popal.

Sushi in een bowl of rol

Poké Perfect is expert in poké bowls: een gezonde, snelle en volwaardige maaltijd die een goed alternatief is voor het gebruikelijke fast food. Het van origine Hawaiiaanse gerecht - ook wel bekend als sushi in een kom – zorgt met zijn kleurrijke karakter voor instant happiness.

Het gevarieerde menu met verrassende combi's, bestaande uit verschillende signature dishes, zoals 'The Witzel' met zalm, avocado en komkommer, komt uit eigen koker. Onlangs lanceerde Poké Perfect als eerste in Nederland de warme poké bowl, waar ook Almere straks van kan genieten. Daarnaast kreeg de bereidingswijze een nieuw jasje.

Family first

Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel zijn opgegroeid in een warm gezin van vijf kinderen, waarvan een deel inmiddels werkzaam is bij Poké Perfect. Het familiegevoel is de fundering van hun bedrijfscultuur en wordt in iedere zaak doorgevoerd. Passie en toewijding is waar het om draait bij Poké Perfect – voor de producten, de gast en het bedrijf. En dit werkt ook door in de keuken.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij het familiebedrijf. Producten komen zoveel mogelijk van lokale boeren, keukenmachines worden zorgvuldig uitgekozen en duurzaamheid staat bovenaan het prioriteitenlijstje. De met aandacht geselecteerde leveranciers - de cherrytomaatjes groeien bijvoorbeeld in Osdorp - leveren zes dagen per week verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. Hieraan wordt ook bijgedragen door middel van een samenwerking met Too Good To Go.

Poké Perfect heeft in alle zaken enkele zitmogelijkheden voor een hap buiten de deur en focust zich daarnaast op bezorging via diensten als Uber Eats, Thuisbezorgd en Deliveroo.

Poké Perfect is zeven dagen per week geopend van 11.30 tot 21.00 uur. Meer informatie is beschikbaar op de website.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (13)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Sonja van den Heuvel op donderdag 04 juni 2020 om 18.28 uur Geen menu kaart in het Nederlands, erg jammer dit.


avatar

Geplaatst door Quinty Honing op vrijdag 05 juni 2020 om 08.06 uur Wesley Bockweg dit maakt jou wel blij denk ik!! Als ze delivery hebben... zullen we dan een keer bestellen?:)


avatar

Geplaatst door Sara van Raamsdonk op vrijdag 05 juni 2020 om 08.11 uur Iris van Raamsdonk dit moet je ff lekker leren vinden Ier want ik wil dit


avatar

Geplaatst door Muqadas Chand op zaterdag 06 juni 2020 om 21.34 uur Zia Mughal Roena Javed Khunsa Khan Mua M Salman Qari Yeayyyy eindelijk iets gezonds!!!


avatar

Geplaatst door Ed Blind op donderdag 04 juni 2020 om 17.04 uur Waarom de website in het Engels moet is mij een raadsel....om interessant te doen mss?...


avatar

Geplaatst door Sylvia Pijpers op donderdag 04 juni 2020 om 17.09 uur Jolanda Renfurm dit is de zaak van sohpia


avatar

Geplaatst door Melati van Dijke op donderdag 04 juni 2020 om 14.21 uur Timothy Touber jeeej! Ze verhuizen met ons mee🤗😁🙌🏾


avatar

Geplaatst door Chemaine Reesen op donderdag 04 juni 2020 om 18.44 uur Melissa Ketelaar deze is ook lekkerrrr🥰


avatar

Geplaatst door Jessica Bouws op donderdag 04 juni 2020 om 15.05 uur Marijke Morreau Deze lijkt me ook lekker 🤩


avatar

Geplaatst door Kevin de Boer op donderdag 04 juni 2020 om 15.53 uur Randy Vonk vind je lekker mien jong


avatar

Geplaatst door Christina Verano Thaividley op vrijdag 05 juni 2020 om 12.28 uur Annika Sprangers hier moeten we een x gaan


avatar

Geplaatst door Rianne Hoogendoorn op donderdag 04 juni 2020 om 15.47 uur Celine Hoogendoorn hiervan was me lunch dinsdag!


avatar

Geplaatst door Patricia Yilmaz-Tan op donderdag 04 juni 2020 om 18.24 uur Marlies Marlies bestel adres voor op kantoor


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360