1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Open dagen met oude landbouwmachines- en voertuigen en meerdere stoommachines in Noorderplassen

Entertainment Noorderplassen

Impressie


Op zaterdag 25 juli en zondag 26 juli vinden er bij Stichting Bot Almere aan de Von Draisweg 15 in Noorderplassen open dagen plaats: op deze dagen worden er (geheel volgens voorschriften door het RIVM) demonstraties gegeven met onder meer oude landbouwmachines en voertuigen. Ook rijden er meerdere stoommachines in het rond. 

Speciaal voor de kinderen is er een springkussen en een stormbaan. Ook kunnen zij ritjes maken op het stoomtreintje en meegaan in de huifkar die getrokken wordt door de tractor. Ook is er een smederij waar kinderen kunnen smeden en zien hoe dat vroeger ging. 

Toegang en parkeren is gratis, de open dagen zijn geschikt voor alle leeftijden en te bezoeken tussen 10.00 uur en 17.00 uur. 

Voor ouders is op beide dagen bierbrouwerij Duin aanwezig en op zondag staat palingrokerij Mick haar overheerlijke paling te roken en kan er genoten worden van de verse friet van frietkraam Schattepatat. 


Tags bij dit artikel: Noorderplassen

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Noorderplassen of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.5 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only