1

Word jij onze 37,207e volger?

instagram

linkedin

Kleine versoepeling: vanaf donderdag terug naar de gedeeltelijke lockdown

5 reacties Politiek en gemeente


De aangescherpte coronamaatregelen die twee weken geleden door het kabinet in het leven werden geroepen, lopende komende donderdag weer af waardoor er weer wat versoepeling is. Dat maakte het kabinet dinsdagavond bekend tijdens een persconferentie.

Publieke ruimtes als bioscopen, theaters en pretparken zullen de deuren weer mogen openen, de horeca blijft daarentegen nog gesloten. Thuis mag men drie personen ontvangen, in plaats van twee (momenteel). 

Cafés en restaurants zullen nog tot minimaal half december hun deuren gesloten moeten houden, ook geldt er vanaf 1 december een mondkapjesplicht voor publiekelijke ruimtes. 

Boek een weekendje weg!
Toe aan een weekendje weg nu er weer wat versoepeling is? Boek een weekendje weg bij één van de Fletcher-hotels in Nederland! Klik hier voor meer informatie.


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Veroon Sprengers op donderdag 19 november 2020 om 07.07 uur
onbegrijpelijk. Juist in de restaurants kun je schermen neerzetten, niet in pretparken,
user
Geplaatst door Tess Vanwa op woensdag 18 november 2020 om 09.45 uur
Ik zeg niet dat ik achter alle maatregelen sta maar dat even terzijde. Als het goed gaat waarom dan niet even volhouden 😆
user
Geplaatst door Maria Meijer op woensdag 18 november 2020 om 03.47 uur
Ik snap helemaal niks van jullie redenering in Europa!! Elke dag nog zoveel gevallen en dan weer gaan versoepelen! Stom, stom, stom! Ik woon in Zuid Australië, afgelopen maanden geen gevallen gehad, sinds het weekend 14 gevallen, nu Woensdag 20 gevallen en de hele staat gaan vanaf middernacht in complete lockdown voor in iedergeval 6 dagen en iederéén MOET maskers dragen! Geen gezeur, even doorbijten en hopenlijk krijgen we niet dezelfde toestanden alsbij jullie!!!!
user
Geplaatst door Hidde De Jong op dinsdag 17 november 2020 om 22.37 uur
Iedereen die tegen corona is kan deze pagina volgen. Alleen samen staan we sterk. https://www.facebook.com/wiemaaktjewakker/ Als wij maatschapij niks doen en schapen blijven van onze wolven dan hebben we zometeen helemaal geen grondrechten meer en worden we opgegeten door onze eigen overheid.
user
Geplaatst door Mischa Ozer-Mahu op dinsdag 17 november 2020 om 20.27 uur
Kom naar de weekmarkt in Panningen op woensdag of op zaterdag in Weert voor een keuze uit ruim 300 modellen uitwasbare en herbruikbare mondkapjes! Of bestel op www.relaxproduct.nl. Nu ook een complete collectie kerst modellen op voorraad! 🎄☃️
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Dinsdag 21 september 2021

18.1 °C

Half bewolkt, temperatuur voelt aan als 17,5 °C. - meer weer »

Di

9 - 20 °

Wo

13 - 18 °

Do

14 - 19 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only