1

Word jij onze 37,205e volger?

instagram

linkedin

Overval op supermarkt in Seizoenenbuurt dinsdagavond in Opsporing Verzocht

1 reacties 112 Seizoenenbuurt


Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een gewapende overval op een vestiging van PLUS aan de Meistraat in Seizoenenbuurt.

De overval vond plaats op woensdag 26 augustus om 09.10 uur 's morgens, waarna er een zoektocht werd gestart naar een jongeman. Bij de overval werden twee caissières bedreigd met een mes en werd er geld geëist.

In Opsporing Verzocht zullen beelden worden getoond van de overval. Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien om 21.20 uur op NPO1.


Nieuw - tags bij dit artikel: Seizoenenbuurt

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Seizoenenbuurt of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Frits van Buuren op dinsdag 12 januari 2021 om 14.34 uur
Als ze een paar meter touw zoeken dan ....
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Uitgelicht door de redactie

Weer

Weer in Almere

Maandag 20 september 2021

11.1 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 11,1 °C. - meer weer »

Ma

6 - 19 °

Di

8 - 20 °

Wo

11 - 18 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only