1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Straatroof in Muziekwijk, politie zoekt specifieke getuige

1 reacties 112 Muziekwijk


De politie is op zoek naar een specifieke getuige van een beroving aan het Strawinskypad in de Muziekwijk.

Volgens de politie vond de beroving vrijdagavond plaats aan het Strawinskypad waarbij een 18-jarige jongen rond 21.00 uur van zijn earphones en geld werd beroofd door twee mannen. Na de beroving is het tweetal naar alle waarschijnlijkheid gevlucht in de richting van de Pianoweg richting het station.

De politie komt graag contact met een vrouw op de fiets die tijdens de straatroof voorbij reed. Ook is de politie op zoek naar andere getuigen en mensen die mogelijk beelden hebben van een verdachte situatie.

Signalement verdachten

Verdachte 1 is een donker getinte man van ongeveer 18 - 20 jaar met een normaal postuur. Hij droeg een hoofddeksel, zwart mondkapje (over zijn kin), zwarte dunne gewatteerde jas van normale lengte en een zwarte broek.

Verdachte 2 is een donker getinte man van ongeveer 18 - 20 jaar oud, tussen de 1.85 en 1.95 meter lang en een dun postuur. Hij droeg iets wits op zijn hoofd (onbekend wat voor type hoofddeksel), donkere kleding en een klein zwart tasje ter hoogte van zijn heupen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Tags bij dit artikel: Muziekwijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Muziekwijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Mir Ve op dinsdag 02 maart 2021 om 13.28 uur
Hoop dat ze worden gepakt en heel zwaar gestraft! De daderprofielen komen zo vaak overeen dat je haast gaat denken dat het elke keer dezelfde zijn?
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

11.3 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,4 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only