Op zaterdag 20 en zondag 21 maart wordt de enige echte frituurloop georganiseerd: snacken, drankje doen en al die calorieën eraf wandelen met een prachtig tochtje door de stad!

Daarnaast kun je bij elke cafetaria van de in totaal vijf deelnemende cafetaria's meedoen aan een quizronde en maak je kans op frituurprijzen - met als klapper een jaarvoorraad aan frikandellen.

De frituurloop heeft beide dagen twee shifts: de eerste shift start om 12.00 uur en de tweede shift start om 15.00 uur. Opgeven kan via de website en kost 4 euro. Vanwege de maatregelen omtrent corona is er momenteel een maximum van twee personen per aanmelding. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432