1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 09.00 uur tot donderdag 01 januari tot 01.00 uur − meer info »

Groep tieners aangehouden voor betrokkenheid bij steekpartij in Muziekwijk

112

De politie heeft vier minderjarigen aangehouden vanwege betrokkenheid bij een steekpartij aan de Pianoweg in Muziekwijk in januari dit jaar.

Bij de steekpartij raakte destijds een 18-jarige man ernstig gewond. Volgens de politie komen de verdachten uit Amsterdam en Almere en konden zij worden aangehouden na onderzoek door de recherche.

'Rivaliserende groepen'

"Aanleiding van het steekincident was vermoedelijk een conflict tussen rivaliserende jongerengroepen", aldus een woordvoerder van de politie.

Omdat de steekpartij in Almere mogelijk verband hield met een eerdere steekpartij op 22 december in Amsterdam, werd het onderzoek door de recherche van eenheid Amsterdam geleid. 

Via meerdere opsporingsprogramma’s riep de politie destijds mensen met informatie over de twee steekpartijen op om hun informatie te delen. Het onderzoek is nog in volle gang.


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Reacties (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Vrijdag 18 juni 2021

18.9 °C

Regen, temperatuur voelt aan als 17,6 °C. - meer weer »

Vr

16 - 24 °

Za

14 - 20 °

Zo

13 - 24 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-