Vanaf maandag 16 augustus wordt een deel van de Europalaan tussen de Poortdreef en de busbaan in Almere Poort tijdelijk afgesloten vanwege werkzaamheden. Dat meldt de gemeente.

Volgens de gemeente wordt het tijdelijke asfalt vervangen in definitief asfalt. Eerst worden de bestaande verhardingen van de weg gehaald waarna er een onderlaag, tussenlaag en deklaag wordt aangebracht. Tot slot wordt de weg voorzien van belijning.

De werkzaamheden duren volgens de gemeente tot en met vrijdag 27 augustus. Weggebruikers en fietsers zullen worden omgeleid.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Evelien Hortensius Jansen op vrijdag 13 augustus 2021 om 17.00 uur Hadden ze dat niet net iets eerder kunnen doen dan was het klaar als de scholen weer begonnen …


avatar

Geplaatst door Jane Bruinhard op vrijdag 13 augustus 2021 om 22.13 uur Wanneer is mag weer rijden op de snelweg?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.