1

Word jij onze 37,574e volger?

instagram

linkedin

Groene Kathedraal favoriete buitenkunstwerk Midden-Nederland

Entertainment


De Groene Kathedraal is verkozen tot het favoriete buitenkunstwerk in regio Midden-Nederland, zo werd bekend gemaakt tijdens het radioprogramma' De Ochtend van 4' van KRO-NCRV. De omroep organiseerde de verkiezing omdat Nederlanders dit jaar vooral kiezen voor een vakantie in eigen land en er veel moois te zien is in het land. 

Iedere week komt er een andere regio aan bod, luisteraars mogen hun favoriete buitenkunstwerk uit hun regio voordragen. Kunstwerken kunnen van alles zijn: landschappen, muurschilderingen, beelden en street-art.

Groene Kathedraal

Het kunstwerk De Groene Kathedraal is ontworpen door Marinus Boezem en bestaat uit Italiaanse populieren. Marten Tilstra deed de inzending: "Als je zo door die mooie kathedraal loopt, dan voel je je als mens nietig. Het is enorm groot en massief. Tegelijkertijd is het ook rustgevend, want het is een en al natuur."

Komende zondag wordt de winnaar bekend gemaakt van het favoriete buitenkunstwerk in Nederland, waar dus ook De Groene Kathedraal kansmaakt op de titel.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 34 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 34 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Zaterdag 27 november 2021

3.0 °C

Droog na motregen, temperatuur voelt aan als 0,1 °C. - meer weer »

Za

1 - 5 °

Zo

1 - 6 °

Ma

3 - 9 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only