De politie is donderdagmiddag op zoek naar een 18-jarige vrouw die voor het laatst is gezien in de omgeving van de Boomgaardweg.

Volgens de politie heeft de vrouw een blanke huidskleur, een slank postuur en is 1.65 meter lang. Zij heeft kort haar (stekels) en draagt zwarte kleding waaronder zwarte Nikes met witte zolen.

Een ieder met tips of die de vrouw ziet, wordt gevraagd om het alarnummer (112) te bellen.

Update 16.19 uur: de vrouw is in goede gezondheid aangetroffen, meldt de politie zojuist.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Molenaar HaBe op donderdag 26 augustus 2021 om 16.38 uur Update 16.19 uur: de vrouw is in goede gezondheid aangetroffen, meldt de politie zojuist


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432