1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Wat zijn de beste flexwerkplekken in Almere?

Politiek en gemeente


Als je een ondernemer bent dan zul je natuurlijk ergens moeten werken. Als je de eigenaar van een groot bedrijf bent dan is het hoe dan ook van belang om een kantoor te huren in Almere. Toch hoeft dit niet altijd beslist.

Als zzp’er is het namelijk mogelijk om vanuit huis te werken, al kun je er ook voor kiezen om naar een van de flexwerkplekken in de stad te reizen om hier aan de slag te gaan met je klussen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld weinig ruimte hebt in je woning en je dus niet een goed bureau hier kunt plaatsen. Het is dan een goed idee om te gaan werken in een van de onderstaande flexwerkplekken in Almere. 

WTC Almere 

In World Trade Centre Almere, oftewel WTC Almere, komen veel ondernemers bij elkaar. Het is dan ook voor iedereen mogelijk om in dit pand een kantoorruimte te huren. Dit kun je als zzp’er doen, maar ook de eigenaar van een gevestigd bedrijf kan een huurcontract afsluiten.

Hierdoor is er een grote diversiteit aan ondernemingen in WTC Almere, wat deze flexwerkplek voor bedrijfseigenaren zeer interessant maakt. Het kan namelijk niet veel makkelijker zijn om te netwerken met andere ondernemers dan in World Trade Centre Almere. Bovendien kun je hier gebruik maken van een van de twaalf zalen. 

MAC3PARK Creative Campus Almere

MAC3PARK Creative Campus Almere is absoluut een businesscenter. Dit is een plek waar zowel creatieve als innovatieve bedrijfseigenaren komen. Het is bovendien mogelijk om in dit pand een bedrijfszaal te huren. Hier kun je bijvoorbeeld een vergadering organiseren of een training geven aan je werknemers.

Daarnaast kun je in MAC3PARK Creative Campus Almere als zzp’er ook een kantoorruimte huren. Dit is onder meer een goed idee vanwege de locatie van dit pand. Het ligt namelijk nabij de rijksweg A6, terwijl er ook een bushalte in de directe omgeving van het gebouw is. 

Places to work

Als je als startende ondernemer een flexwerkplek zoekt dan hoef je eigenlijk niet verder te kijken dan Places to work in Almere. Het is hier mogelijk om zo’n kantoorruimte te huren op een flexibele manier, terwijl de aannemer hiervan ook nog eens iets extra’s biedt.

Places to work zorgt er namelijk voor dat je elke week met experts kunt spreken tijdens spreekuren, wat geheel vrijblijvend is. Er is dan een financieel expert van een bank aanwezig, terwijl je ook in contact kunt komen met een bedrijfs- en fiscaaleconoom. 

Regus Almere

Heb je altijd al eens willen werken in het gebouw genaamd Top Tower? Dat is mogelijk! Regus biedt je namelijk deze mogelijkheid in het centrum van Almere, waarin je gemeubileerde kantoren kunt huren.

Het grote voordeel van Regus Almere is dat de prijzen inclusief zijn. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart aan de slag kunt gaan met je werkopdrachten in het kantoorpand. Overigens is het hier ook mogelijk om te co-worken met andere ondernemers. Dit is natuurlijk ideaal als je graag wat meer wilt netwerken. 


Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.9 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,8 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only