1

Word jij onze 37,605e volger?

instagram

linkedin

Walk of Fame Almere-tegel van Opa Joop (100) onthuld

2 reacties Entertainment


Afgelopen zaterdag is in het centrum van Almere Stad de 47e tegel van de Walk of Fame Almere onthuld. De 100-jarige opa Joop won de verkiezing vanwege het feit dat hij al dertig jaar oud papier ophaalt in de stad.

Na het ophalen van het oud papier, rijdt opa Joop naar het recyclingperron waar hij het oud papier in een grotere container stopt. De opbrengst gaat vervolgens naar de wandelvierdaagse, het favoriete goede doel van de 100-jarige.

De tegel werd onthuld door burgemeester Weerwind in het bijzijn van de directievoorzitter van Rabobank (sponsor) en opa Joop.

Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 33 nieuwe vacatures!

Er zijn de afgelopen week in totaal 33 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Hanny Kruiswijk op zaterdag 18 september 2021 om 21.02 uur
Ja dat was super mooi, 💕
user
Geplaatst door Patrick Landleven op maandag 13 september 2021 om 20.47 uur
Dit pas een steen waardig die doet wat voor Almere op zijn leeftijd kennen in de gemeente raad van Almere nog eens wat van leren
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Woensdag 01 december 2021

7.8 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 5,3 °C. - meer weer »

Wo

3 - 6 °

Do

1 - 5 °

Vr

4 - 6 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only