Donderdag 27 januari 2022
5.2 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Albert Heijn in Danswijk feestelijk geopend

7 reacties Politiek en gemeente Danswijk

Foto door: Albert Heijn/Ruben Schipper


Voortaan kunnen trouwe klanten van Albert Heijn terecht bij een vestiging in hun eigen buurt: De winkel, een voormalige DEEN, is gevestigd aan de Salsastraat en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie.

Maandagmiddag opende Albert Heijn Almere Salsa haar deuren.

Supermarktmanager Martha Gambirasio: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven.

Groot aanbod uit de regio

Albert Heijn Almere Salsa heeft een groot aanbod groente en fruit, afkomstig uit de regio zoals uien uit Nagele en appels uit Zeewolde. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten.

De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Artikel gaat hieronder verder

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat.

Martha Gambirasio: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk.

Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een geldautomaat en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. In de hal zit een Gall & Gall gemak met een compleet assortiment dranken in binnenlands en buitenlands gedistilleerd.

Extra feestelijk

Na de opening blijft het nog even extra feestelijk bij Albert Heijn Almere Salsa, zo zijn er komende tijd speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij je een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar kunt sparen.

Martha Gambirasio hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.


Tags bij dit artikel: Danswijk

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Danswijk of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 16 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 16 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Reacties (7)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier
user
Geplaatst door Stephanie Free op woensdag 06 oktober 2021 om 08.22 uur
Toch is de fijne vleeswaren afdeling niet meer de kwaliteit die Deen had, het is nu die troep wat elke AH verkoopt
user
Geplaatst door Chantal Can Cho op dinsdag 05 oktober 2021 om 12.35 uur
Nu nog in de Bloemenbuurt een supermarkt graag 😅
user
Geplaatst door Edith Behrens op dinsdag 05 oktober 2021 om 11.41 uur
Hadden we echt nodig heerlijk 3x AH vlak bij elkaar !!!🙈🙈🙈🙈
user
Geplaatst door Wally Risch op dinsdag 05 oktober 2021 om 11.38 uur
Trek je poeplap maar !!!
user
Geplaatst door Laurah Ashruf-Bendanon op dinsdag 05 oktober 2021 om 09.36 uur
Danielle Oudt was je erbij?😁
user
Geplaatst door Rachel Charlotte op dinsdag 05 oktober 2021 om 08.03 uur
Zo dat is snel zeg
user
Geplaatst door Brigitta Piek op dinsdag 05 oktober 2021 om 02.10 uur
Nou vind jammer dat Deen weg is straks alleen nog maar A H overal 🤷‍♀️👎🏻👎🏻
* Reacties kunnen mogelijk geautomatiseerd gefilterd zijn. Zo worden reacties bestaande uit alleen maar tags en reacties korter dan drie woorden verborgen. Reacties die niet voldoen aan de huisregels worden verborgen.

Meer artikelen in politiek en gemeente


Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!