Donderdag 27 januari 2022
5.2 °c
1

Word jij onze 37,779e volger?

instagram

linkedin

Gemeente Almere en Nederlands Handbal Verbond verlengen overeenkomst

Politiek en gemeente

Foto: links wethouder Julius Lindenbergh en rechts NHV-voorzitter Tjark de Lange.


Deze week heeft er een symbolische ondertekening plaatsgevonden van een samenwerkingsovereenkomst tussen Gemeente Almere en het Nederlands Handbal Verbond (NHV).

Wethouder Julius Lindenbergh en Voorzitter NHV Tjark de Lange tekenden voor een driejarige verlenging. Het gaat om de organisatie van (inter)nationale handbalevenementen 2021-2023 in Topsportcentrum Almere.

De gemeente en het Nederlands Handbal Verbond hebben al een jarenlange samenwerking: het NHV organiseert jaarlijks interlands en de bekerfinales in het Topsportcentrum. Het vorige contract liep af en in goed overleg is besloten het contract onder dezelfde voorwaarden te verlengen (2021-2023).

Evenementen weer gestart

Na een lange stille periode zijn de evenementen in het Topsportcentrum weer gestart. Afgelopen woensdag heeft het eerste uitverkochte evenement na de lockdown (evenementloze periode) plaatsgevonden. De gemeente zegt blij te zijn met de verlenging van het contract. 

"Al vele jaren is er een uiterst fijne samenwerking met het NHV en de evenementen worden altijd goed bezocht. De Handbaldames doen het wereldwijd heel goed en ook de TeamNL Handbalheren sluiten op de titeltoernooien aan. Wij zijn daar als Almere trots op om ons (kleine) steentje aan bij te kunnen dragen", aldus een woordvoerder van de gemeente.

De ondertekening vond plaats voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijden tussen de de Nederlandse dames en die van Wit-Rusland.


Vacature-alert - 16 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 16 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in politiek en gemeente


Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!