De Tussenring N703 is vanaf vrijdagavond 21.00 uur volledig afgesloten vanwege werkzaamheden. Dat meldt de gemeente.

Al sinds 22 september vinden er werkzaamheden plaats aan de weg waarbij de weg zoveel mogelijk open blijft voor verkeer. Echter, is het in sommige gevallen noodzakelijk om de weg volledig af te sluiten om werkzaamheden uit te voeren aan de weg.

De Tussenring is vanaf maandagochtend 06.00 uur weer geopend, vanaf dat moment zijn de werkzaamheden aan de weg volledig afgerond.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336