In oktober 2020 startte werkzaamheden aan station Almere Centrum doordat het huidige station dateert uit 1987 en sindsdien de huidige reizigersstroom flink is toegenomen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden aan het station vlak voor de Floriade in 2022 afgerond.

Zo worden er vele zonnepanelen aangebracht op het dak, wordt de hal vernieuwd, krijgen het Stationsplein en Mandelaplein nieuwe bestrating en zullen zich nieuwe winkels vestigen in de hal van het station.

Maar, hoe komt het station er uiteindelijk uit te zien? Bekijk hieronder een aantal impressiefoto's door ProRail: 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment