Tip — deze week 20 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Het KNMI heeft voor maandagavond code geel afgekondigd vanwege de kans op gladheid als gevolg van sneeuw.

Volgens het KNMI komt er een gebied van winterse neerslag in de tweede helft van de avond over de provincie, wat kan zorgen voor een glad wegdek. Weggebruikers wordt aangeraden om de rijstijl aan te passen.

Ook meldt het KNMI dat de kans dat de sneeuw daadwerkelijk blijft liggen en zorgt voor winterse taferelen, klein is. Wel kan er een kleine laag sneeuw blijven liggen, dat in de loop van de nacht weer smelt.

Code geel is in regio Flevoland van kracht van 20.00 tot 23.00 uur.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432