De politie heeft donderdagochtend een compositiefoto vrijgegeven van een man die er van wordt verdacht een vrouw te hebben aangerand onder de Appelbrug in Parkwijk.

Volgens de politie kon het slachtoffer een goed signalement opgeven waarna een compositiefoto kon worden opgesteld.

Aanranding

Op donderdagochtend 9 december fietste te vrouw tussen 07.45 en 08.10 uur vanuit Almere Buiten over het Van Draispad in de richting van de Hagevoortdreef. Toen zij ter hoogte van het Appelpad onder de Appelbrug fietst, ziet ze een man staan die haar vraagt te stoppen, wat zij deed. De man spreekt gebrekkig Nederlands en gebrekkig Engels en rook naar alcohol.

De man begon een gesprek over haar fietsverlichting. Toen de vrouw afstapte om haar licht te controleren, bracht de man haar ten val en pleegde zijn daad.

Signalement

De man heeft een gouden linker boventand, ingevlochten haar van zijn voorhoofd tot de achterkant van zijn hoofd met daaronder dreads of vlechten. Hij heeft een apart loopje.

Verder wordt de man geschat op 35-45 jaar oud, heeft een tenger tot normaal postuur, is iets groter dan 1.70 maar hooguit 1.80 meter lang, heeft een donkere huidskleur en droeg een grijze broek, zwart (leren) jas kort model met rits als sluiting, zwarte Nike Air Max schoenen met zwarte zool en donkere handschoenen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (8)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Mellie Teskertas op donderdag 30 december 2021 om 13.02 uur Ik hoop dat ze hem gauw vinden!!


avatar

Geplaatst door Wally Risch op donderdag 30 december 2021 om 13.06 uur Misschien rondkijken omgeving Basketbal veldje bij politiebureau!!!


avatar

Geplaatst door Arie van Beusekom op donderdag 30 december 2021 om 13.50 uur Gelijk aanpakken en de hoogste straf geven die er is .zal verdomme je dochter zijn die gepakt word door zo achterlijke mafkees .heb betere ideeën maar dat mag je niet zeggen van Facebook. Maar jullie begrijpen wat ik bedoel


avatar

Geplaatst door Zuri Todd op donderdag 30 december 2021 om 14.05 uur Geen camera beelden in de buurt??? Meer camera's! Zulke criminelen moeten jaren in de bak! Triest voor de vrouw in kwestie.


avatar

Geplaatst door Marit V Deenen op donderdag 30 december 2021 om 14.24 uur Die moet je vakkundig de bosjes mee in slepen.......en voor de rest zwijg ik maar🤐🤐🤐🤬


avatar

Geplaatst door Sabrina Castenmiller de Boer op donderdag 30 december 2021 om 16.38 uur 9 december gebeurd en nu pas openbaar gemaakt lekker handig die gene is er al lang vandoor


avatar

Geplaatst door Rens Post op donderdag 30 december 2021 om 17.32 uur Geen Kees of Klaas denk ik


avatar

Geplaatst door Paul Trebert op donderdag 30 december 2021 om 21.55 uur Gadverdamme wat een viezerik 🤑🤑🤑🤑🤑


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432