Zaterdagochtend is op de A6 ter hoogte van Almere een voertuig van de weg geraakt en vervolgens in een naastgelegen sloot terecht gekomen.

Volgens Rijkswaterstaat kon de inzittende van het voertuig zelfstandig naar buiten komen, de persoon raakte niet gewond. Het voertuig heeft wel aanzienlijke schade opgelopen en moest worden weggetakeld door een bergingsbedrijf. 

Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

https://pbs.twimg.com/media/FIACpilXMAE2Tzz?format=jpg&name=large


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432