Daar waar al twee jaar het rundergehakt op nummer één stond onder de producten dat het meest werd besteld door Almeerders via boodschappen-app Picnic, is daar nu verandering in gekomen: kipfilet staat bovenaan de lijst van meest bestelde producten. 

Uit het onderzoek door Picnic blijkt dat er ook een opvallende nummer twee- en drie positie is, namelijk koolzuurvrij water (2) en mineraal water (3). Vorig jaar stonden de champignons nog op twee en Coca Cola op drie.

Picnic kijkt terug op een succesvol jaar, zo startte de bezorgdienst van boodschappen in meer dan vijf nieuwe regio's en heeft ook een uitbreiding doorgezet naar Frankrijk. In Duitsland is het klantenbestand 'als kool' gegroeid, daar maken zo'n 300.000 klanten al gebruik van de bezorgdienst van boodschappen.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Der Rudi Streckewald op woensdag 05 januari 2022 om 12.40 uur Kip het meest veelzijdige stukje vlees kip 😂


avatar

Geplaatst door Denise Bierhuizen op woensdag 05 januari 2022 om 14.36 uur en terwijl dat jullie kip echt niet lekker is


avatar

Geplaatst door Bianca van Doorn op woensdag 05 januari 2022 om 16.16 uur Wat een nieuws zeg! 🤣🤣


avatar

Geplaatst door Arie Sprinkle op donderdag 06 januari 2022 om 00.50 uur Wel gesponsord door Bill gates Genetische food ware.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.