1

Zoals bekend is donderdagmiddag om 16.00 uur de aflevering van BOOS verschenen via YouTube. De uitzending die een uur en twintig minuten duurt, geeft een beeld over alle commotie die sinds afgelopen zaterdag is ontstaan nadat bekend werd dat The Voice of Holland tijdelijk van de buis zou worden gehaald vanwege misstanden achter de schermen.

Zo raakte sinds zaterdag niet alleen bandleider Jeroen Rietbergen in opspraak, maar ook Ali B. Marco Borsato raakte eerder al in opspraak doordat er verhalen rondgaan over dat de zanger aan minderjarige meisjes zou hebben gezeten tijdens een georganiseerde barbecue omtrent het programma The Voice Kids.

Ex-kandidate The Voice of Holland

Zo vertelt een ex-kandidate van The Voice of Holland dat zij samen met Ali in de studio in Almere was, waar Ali begon met zoenen wat eindigde in seks. Vanwege Ali's machtspositie die het slachtoffer voelde, durfde het slachtoffer er niets te zeggen waardoor Ali zijn gang kon gaan.

Na de seks vertelde Ali zijn slachtoffer dat wanneer zij het jaar daarop aan het programma mee zou doen, zij even contact op moest nemen zodat Ali zou zorgen dat zij in zijn team zou komen en ver zou komen.

Andere verhalen

Ook nog een andere ex-kandidate deed haar verhaal. Die vertelde dat Ali probeerde te zoenen in het huis van het slachtoffer nadat hij vertelde zin in seks te hebben met haar. Uiteindelijk wist het slachtoffer, de rapper de deur te wijzen.

Naast ex-kandidaten van The Voice of Holland, hebben zich er nog meer slachtoffers gemeld die zeggen soortgelijke ervaringen met de in Almere wonende rapper te hebben waarbij er voornamelijk is omschreven hoe er seks zonder wederzijdse toestemming heeft plaatsgevonden tussen hen en Ali B.

Openbaar Ministerie

Bij het Openbaar Ministerie (OM) zijn inmiddels twee aangiftes binnen tegen Ali B, die afgelopen zaterdag al stellig de aantijgingen ontkende maar wel zegt mee te werken aan ieder onderzoek.

Donderdagmiddag riepen zowel politie als het OM op, aan slachtoffers om zich te melden. Naar alle verwachting krijgt dit verhaal nog een flinke staart.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

28-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (26)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Marian Borg op donderdag 20 januari 2022 om 16.49 uur Eerst maar eens alles uitzoeken lijkt mij


avatar

Geplaatst door Mike Sterling op donderdag 20 januari 2022 om 16.46 uur Nou Ali je kids zijn vast trots op papa


avatar

Geplaatst door Robbie Verwillegen op donderdag 20 januari 2022 om 16.50 uur Hij heeft aan de term knuffelmarokkaan toch een andere uiting gegeven.😁


avatar

Geplaatst door Anja Heinsius op donderdag 20 januari 2022 om 17.07 uur Ben echt in shock , had dit absoluut niet van hem verwacht……heb van de week al met open mond zitten kijken naar dat stukje hoe hij te keer ging tegen een ander jury lid van the voice……wat zet hij zich zwaar te kakkerd zeg.🤮


avatar

Geplaatst door Eddie Gest op donderdag 20 januari 2022 om 16.53 uur Snap het niet zijn hier toch ook geiten.


avatar

Geplaatst door Wally Risch op donderdag 20 januari 2022 om 17.00 uur Kon die verhalen al een hele tijd !!! Zelfs van iemand vrij dichtbij


avatar

Geplaatst door Tahsin Taha op donderdag 20 januari 2022 om 17.15 uur Ik zie niks bijzonders. denkt dat die dames juist anders om graag wouden met bekende persoon mee dus


avatar

Geplaatst door JR MC op donderdag 20 januari 2022 om 17.11 uur Nou vervelend voor vrouwtje lief. Die dacht zeker dat ze thuis een zoete jongen had.


avatar

Geplaatst door Montserrat Barbara Van Olderen op donderdag 20 januari 2022 om 17.13 uur Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is!


avatar

Geplaatst door Hans Plas op donderdag 20 januari 2022 om 17.16 uur Hij is uitgespeeld en uitgewerkt. Met hem wil toch niemand meer samenwerken.


avatar

Geplaatst door Yvonne van Amstel op donderdag 20 januari 2022 om 17.19 uur ik geloof er geen moer van


avatar

Geplaatst door Elly van den Boezem op donderdag 20 januari 2022 om 17.18 uur Overal hetzelfde, denken dat ze alles mogen


avatar

Geplaatst door Eddie Gest op donderdag 20 januari 2022 om 17.18 uur Een ader is ook maar een beest.


avatar

Geplaatst door Froukje Moorman op donderdag 20 januari 2022 om 17.23 uur Eerst maar zien of het waar is


avatar

Geplaatst door Shirley De Jong op donderdag 20 januari 2022 om 17.27 uur Walgelijke aflevering. Na 26 minuten luisteren heb ik het uitgezet. Dat hij zichzelf nog in de spiegel kan aankijken.


avatar

Geplaatst door Mariska van den Brink op donderdag 20 januari 2022 om 17.28 uur In shock de 'knuffelmarokkaan' 🤮 kan het toch bijna niet geloven........


avatar

Geplaatst door Soefi De Agrariër op donderdag 20 januari 2022 om 17.21 uur Ali B was altijd al een lul. Maar nu echt de lul.


avatar

Geplaatst door Rich Hermans op donderdag 20 januari 2022 om 17.32 uur John de mol wist al vanaf 2019 van zijn zwager. En ja van ali als je door hem om 24:00 uur gebeld wordt om mee te gaan naar de studio 🤷.


avatar

Geplaatst door Ali Veldheer op donderdag 20 januari 2022 om 17.42 uur En zjn er bewijzen van.......


avatar

Geplaatst door Bonny Clyty op donderdag 20 januari 2022 om 17.54 uur Oeeeiii pedo als naam hebben...best heftig hoor


avatar

Geplaatst door Arie van Beusekom op donderdag 20 januari 2022 om 18.28 uur Bah word er onpasselijk van


avatar

Geplaatst door Jolanda Bollhaar op donderdag 20 januari 2022 om 19.39 uur Ik zeg ook laat t onderzoek eerst zn werk doen ,en dan oordelen


avatar

Geplaatst door Room Soesje op donderdag 20 januari 2022 om 19.41 uur Zolang vrouwen zelf zich lenen voor / meedoen aan bv vrouwonterende optredens in videoclips met nauwelijks kleding aan en dus zelf meewerken aan het neerzetten van de vrouw als een lustobject, een ding, gaat dit gedrag van mannen nooit verdwijnen.


avatar

Geplaatst door Truus van Essen op vrijdag 21 januari 2022 om 06.37 uur In eerste instantie zou ik de uitzending ook echt willen kijken. Na alle media aandacht hoeft het voor mij niet meer. In Nederland is iemand pas schuldig, als dat bewezen is. Laten we daar dus maar op wachten. Wel denk ik dat in deze zaken uiteindelijk alleen maar verliezers zijn. Ik denk vooral aan de slachtoffers, partners en kinderen van deze mensen. Ook die kunnen zich niet meer met goed fatsoen ergens vertonen. Wat ik ook heb is, waarom 3 jaar geleden. toen John de Mol dit hoorde, hij geen "schoon schip" gemaakt heeft. Iemand een flinke uitbrander geven is 1, maar dan moet je zeker zorgen dat dit NOOIT meer kan gebeuren en dat de zaak tot onder de bodem uitgezocht gaat worden. Dat is kennelijk nooit gebeurd.


avatar

Geplaatst door Joys PaDe op vrijdag 21 januari 2022 om 10.32 uur Zal je vader maar zijn.


avatar

Geplaatst door Don Well op maandag 24 januari 2022 om 16.25 uur Als t mijn zusje was, ik was allang met zijn hoofd vandoor gegaan😒


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.