In Almere Haven is maandagavond een overval gepleegd. Dat meldt de politie. Volgens de politie vond de overval plaats rond 18.45 uur, het is nog niet bekend waar de overval op is gepleegd.

In de omgeving van de Markenlaan wordt gezocht maar een man met getinte huidskleur. De man wordt verder geschat op 1.65 meter lang en draagt donkere kleding met een hoodie, witte schoenen met een Nike-logo en hij liep weg in de richting van De Werven.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Donny Hagens op maandag 31 januari 2022 om 19.37 uur Bij de ah in de marken??? Afschuwelijk voor het personeel en de klanten die aanwezig waren.


avatar

Geplaatst door Frits van Buuren op maandag 31 januari 2022 om 22.35 uur Hoogspanningsmast is hoog genoeg


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.